Hulp
Bel ons

04 232 45 46
(van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u)

Stuur ons een e-mail

Via ons contactformulier

Of vraag om teruggebeld te worden
*
*
*
*
Documenten

Documenten nodig om uw aanvraag van een autolening in te vullen :

  1. 1 Uw identiteitskaart (en die van mijn eventuële mede-ontlener)
  2. 2 De officiële documenten met de maandelijkse inkomsten  van alle ontleners (loonfiches, rekeninguittreksels, AB)
  3. 3 De contracten of aflossingstabellen van de lopende kredieten
  4. 4 Uw bestelbon van de wagen opgesteld door de garage en door u ondetekend
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.
Mijn lening kiezen
Mijn simulatie voor een persoonlijke lening in een paar kliks
prev
next
0
Tijdens 0 maanden
0 %
0
0
0 %
0 %
0

Persoonlijke lening : Het tarief 5,95% is enkel beschikbaar voor een ontleend bedrag tussen 7.500€ en 10.000€ en voor een duurtijd van 36, 42 en 48 maanden.

Representatief voorbeeld :
Het jaarlijks kostenpercentage van 5,95% (jaarlijkse vaste debetrente : 5,95%) voor een lening op afbetaling van 7.501 € voor een duurtijd van 48 maanden (maandelijks betalingstermijn en aantal betalingen: 48). De maandlast (termijnbedrag) bedraagt 175,45 € voor een totaal terug te betalen bedrag van 8.421,60 € (hetzij 48 X 175,45 €) Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag of de duurtijd van het krediet. Voor dit type leningen, is de minimale duurtijd 24 maanden en de maximale duurtijd 120 maanden voor een maximaal JKP van 12,49%.
Het jaarlijks kostenpercentage van 7,95% (jaarlijkse vaste debetrente : 7,95%) voor een lening op afbetaling van 12.000 € voor een duurtijd van 60 maanden (maandelijks betalingstermijn en aantal betalingen: 60). De maandlast (termijnbedrag) bedraagt 241,45 € voor een totaal terug te betalen bedrag van 14.487,00 € (hetzij 60 X 241,45 €) Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag of de duurtijd van het krediet. Voor dit type leningen, is de minimale duurtijd 24 maanden en de maximale duurtijd 120 maanden voor een maximaal JKP van 12,4

Persoonlijke lening

Image
elantis Direct - mijn persoonelijke lening

Mijn  online persoonlijke lening! Tarief vanaf 5,95%

Een wereldreis? Huisinrichting ? De studies van mijn kind? Een tweedehands wagen aankopen via een particulier ? Met de online persoonlijke lening van Elantis-Direct geniet ik van dat financiëel duwtje in de rug dat ik nodig heb om mijn projecten te realiseren. Ik kan mijn fantasie de vrije loop laten.

Opgelet, de kosten gelinkt aan de aankoop van uw woning (voorschot, notariskosten) mogen niet worden gefinancierd via een lening op afbetaling.

Flexibel – Ik leen tussen 5.000 € en 50.000 € voor eender welk project en beheers mijn ontleningvermogen.

Direct – Ik ontvang het geld op mijn rekening binnen de 48 uur na de ontvangst door Elantis-Direct van mijn volledig kredietdossier.

Zonder verrassingen – Dankzij de berekening online van mijn persoonlijke lening weet ik precies hoeveel ik elke maand zal aflossen betalen.

Geen twijfel meer: ik ontdek de online persoonlijke lening aan het beste tarief om mijn projecten waar te maken.

Ik bereken online mijn persoonlijke lening  

Lening op afbetaling, onderworpen aan Boek VII (titel 4, hoofdstuk 1) van het Wetboek Economisch Recht.

Ontdek onze leningen

Studielening

Icon
 
intro

Uw kind heeft grote ambities ? Temper deze niet en investeer in de toekomst door de studiekosten van je kind te financieren via onze studielening !

Nieuws uit onze blog
 

Batibouw is het onmisbaar evenement voor wie met een baksteen in de maag geboren is !

Batibouw verzamelt bijna 1000 exposanten gespecialiseerd in inrichting, bouw en renovatie. Met een bezoek aan de beurs kan u de juiste keuze maken en eveneens genieten van de beste prijzen.
 

Het ideale moment om uw auto te financieren aan een gunstig tarief !

Tijdens het Autosalon is de concurrentie heel groot maar het tarief is zeker niet het enige criterium dat u voor ogen moet houden.
 

Is het niet tijd om energiezuinig te wonen ?

Zodra aankondiging van de eerste koudegolf, zien we elk jaar opnieuw dezelfde taferelen: iedereen spurt richting garage om zijn winterbanden te kopen en de prijzen van de stookolie stijgen ten gevolge van de talrijke bestellingen. Naast de klassieke en meestal dure oplossingen bestaan er nochtans vele andere mogelijkheden om het energieverbruik van uw woning te beperken en dit zonder veel geld uit te geven.