Hulp
Bel ons

04 232 45 46
(van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u)

Stuur ons een e-mail

Via ons contactformulier

Of vraag om teruggebeld te worden
*
*
*
*
Documenten

Documenten nodig om uw aanvraag van een autolening in te vullen :

  1. 1 Uw identiteitskaart (en die van mijn eventuële mede-ontlener)
  2. 2 De officiële documenten met de maandelijkse inkomsten  van alle ontleners (loonfiches, rekeninguittreksels, AB)
  3. 3 De contracten of aflossingstabellen van de lopende kredieten
  4. 4 Uw bestelbon van de wagen opgesteld door de garage en door u ondetekend
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.
Mijn lening kiezen
Mijn simulatie voor een autolening in een paar kliks
prev
next
0
Tijdens 0 maanden
0 %
0
0
0 %
0 %
0

Representatief voorbeeld :
Het jaarlijks kostenpercentage van 1,99% (jaarlijkse vaste debetrente : 1,99%) voor een lening op afbetaling van 15.000 € voor een duurtijd van 60 maanden (maandelijks betalingstermijn en aantal betalingen: 60). Aankoop  van een wagen jonger dan 3 jaar via een garage en met betaling van een voorschot of overname van een wagen ten bedrage van minimum 15%. De maandlast (termijnbedrag) bedraagt 262,73 € voor een totaal terug te betalen bedrag van 15.763,80 € (hetzij 60 X 262,73€). Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag of de duurtijd van het krediet. Voor dit type leningen, is de minimale duurtijd 48 maanden en de maximale duurtijd 84 maanden voor een maximaal JKP van 2,79%.
Het jaarlijks kostenpercentage van 3,70% (jaarlijkse vaste debetrente : 3,70%) voor een lening op afbetaling van 15.000 € voor een duurtijd van 60 maanden (maandelijks betalingstermijn en aantal betalingen: 60). Aankoop  van een wagen ouder dan 3 jaar via een garage en met betaling van een voorschot of overname van een wagen ten bedrage van minimum 15%. De maandlast (termijnbedrag) bedraagt 273,80 € voor een totaal terug te betalen bedrag van 16.428,00 € (hetzij 60 X 273,80€). Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag of de duurtijd van het krediet. Voor dit type leningen, is de minimale duurtijd 36 maanden en de maximale duurtijd 60 maanden voor een maximaal JKP van 3,75%.

Autolening nieuwe wagen

Image
Elantis Direct - mijn autolening nieuwe wagen

Op weg naar mijn autolening vanaf 1,99%

De financiering van mijn nieuwe : voordelig, praktisch en doordacht dankzij mijn autolening bij Elantis-Direct.

Ontleen tot en met 110% van de aankoopprijs van de wagen om de eerste kosten te betalen (belasting inverkeerstelling, eerste verzekeringspremie, enzovoort).

Het gezin breidt uit, de auto valt voortdurend in panne… Ik financier mijn nieuwe auto dankzij de online autolening van Elantis-Direct. Benzine, diesel, elektrisch, hybride, stadsauto, werkauto of gezinswagen… Mijn droomauto is degene die ik nodig heb.

Voordelig – Ik leen tussen 5.000 € en 50.000€ voor een nieuwe auto.

Praktisch – Ik vraag mijn autolening online aan en kies daarbij het bedrag en de duurtijd die ik wens.

Doordacht – Ik bepaal mijn budget om te lenen en bereken mijn terugbetalingen dankzij de online lening simulatie.

Voortaan kan ik de kosten van mijn autolening online berekenen.

Ik bereken online mijn autolening

Lening op afbetaling, onderworpen aan Boek VII (titel 4, hoofdstuk 1) van het Wetboek Economisch Recht.

Ontdek onze leningen

Motorlening

Icon
 
intro

U droomt ervan om gemakkelijk te kunnen doorrijden in de ochtendspits  of houdt wel eens van een leuke rit op 2 wielen? Ontdek onze motorlening.

 

Nieuws uit onze blog
 

Batibouw is het onmisbaar evenement voor wie met een baksteen in de maag geboren is !

Batibouw verzamelt bijna 1000 exposanten gespecialiseerd in inrichting, bouw en renovatie. Met een bezoek aan de beurs kan u de juiste keuze maken en eveneens genieten van de beste prijzen.
 

Het ideale moment om uw auto te financieren aan een gunstig tarief !

Tijdens het Autosalon is de concurrentie heel groot maar het tarief is zeker niet het enige criterium dat u voor ogen moet houden.
 

Is het niet tijd om energiezuinig te wonen ?

Zodra aankondiging van de eerste koudegolf, zien we elk jaar opnieuw dezelfde taferelen: iedereen spurt richting garage om zijn winterbanden te kopen en de prijzen van de stookolie stijgen ten gevolge van de talrijke bestellingen. Naast de klassieke en meestal dure oplossingen bestaan er nochtans vele andere mogelijkheden om het energieverbruik van uw woning te beperken en dit zonder veel geld uit te geven.