Hulp
Bel ons

04 232 45 46
(van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u)

Stuur ons een e-mail

Via ons contactformulier

Of vraag om teruggebeld te worden
*
*
*
*
Documenten

Documenten nodig om uw aanvraag van een autolening in te vullen :

 1. 1 Uw identiteitskaart (en die van mijn eventuële mede-ontlener)
 2. 2 De officiële documenten met de maandelijkse inkomsten  van alle ontleners (loonfiches, rekeninguittreksels, AB)
 3. 3 De contracten of aflossingstabellen van de lopende kredieten
 4. 4 Uw bestelbon van de wagen opgesteld door de garage en door u ondetekend
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.
Mijn simulatie voor een persoonlijke lening in een paar kliks
prev
next
0
Tijdens 0 maanden
0 %
0
0
0 %
0 %
0

Persoonlijke lening : Het tarief 5,95% is enkel beschikbaar voor een ontleend bedrag tussen 7.500€ en 10.000€ en voor een duurtijd van 36, 42 en 48 maanden.

Representatief voorbeeld :
Het jaarlijks kostenpercentage van 5,95% (jaarlijkse vaste debetrente : 5,95%) voor een lening op afbetaling van 7.501 € voor een duurtijd van 48 maanden (maandelijks betalingstermijn en aantal betalingen: 48). De maandlast (termijnbedrag) bedraagt 175,45 € voor een totaal terug te betalen bedrag van 8.421,60 € (hetzij 48 X 175,45 €) Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag of de duurtijd van het krediet. Voor dit type leningen, is de minimale duurtijd 24 maanden en de maximale duurtijd 120 maanden voor een maximaal JKP van 12,49%.
Het jaarlijks kostenpercentage van 7,95% (jaarlijkse vaste debetrente : 7,95%) voor een lening op afbetaling van 12.000 € voor een duurtijd van 60 maanden (maandelijks betalingstermijn en aantal betalingen: 60). De maandlast (termijnbedrag) bedraagt 241,45 € voor een totaal terug te betalen bedrag van 14.487,00 € (hetzij 60 X 241,45 €) Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag of de duurtijd van het krediet. Voor dit type leningen, is de minimale duurtijd 24 maanden en de maximale duurtijd 120 maanden voor een maximaal JKP van 12,4

Elantis-Direct
mijn vertrouwenspartner voor mijn online krediet

persoonlijke lening

Persoonlijke lening

Mijn projecten, mijn persoonlijke lening ! Tarief vanaf 5,95%.

De financiële bijstand die ik nodig heb: flexibel, direct en zonder verrassingen dankzij mijn persoonlijke lening zonder bewijzen van Elantis-Direct

Meer info over persoonlijke lening

 

autolening

Autolening

Op weg naar mijn autolening met Elantis-Direct.

De financiering van mijn nieuwe wagen of tweedehandsauto: voordelig, praktisch en doordacht dankzij mijn online autolening bij Elantis-Direct.

Meer info over autolening

 

renovatielening

Renovatielening

WERKEN IN EN ROND MIJN WONING DANKZIJ MIJN RENOVATIELENING !

Ik renoveer mijn huis zonder stress dankzij de online renovatielening van Elantis-Direct : eenvoudig, slim en veilig.

Meer info over renovatielening

 

hergroepering van kredieten

Hergroepering van leningen

MIJN KREDIETHERGROEPERING BRENGT MIJN BUDGET IN EVENWICHT !

Dankzij de terugbetaling van mijn leningen breng ik mijn budget in evenwicht: ik neem een berekend en verstandige beslissing met de online hergroepering van kredieten van Elantis-Direct.

Meer info over hergroepering van leningen

 

 

** Persoonlijke lening : Het tarief 5,95% is enkel beschikbaar voor een ontleend bedrag tussen 7.501€ en 15.000€ en voor een duurtijd van 48 of 60 maanden. Representatief voorbeeld Het jaarlijks kostenpercentage van 7,95% (jaarlijkse debetrente : 7,95%) voor een lening op afbetaling van 16.000 €  voor een duurtijd van 60 maanden (maandelijks betalingstermijn en aantal betalingen: 60). De maandlast (termijnbedrag) bedraagt 321,93 € voor een totaal terug te betalen bedrag van 19.315,80 € (hetzij 60 X 321,93 €)  Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag of de duurtijd van het krediet. Voor dit type leningen, is de minimale duurtijd 24 maanden en de maximale duurtijd 120 maanden voor een maximaal JKP van 12,49%.

Autolening : Het jaarlijks kostenpercentage van 1,99% (jaarlijkse debetrente : 1,99%) voor een lening op afbetaling van 15.000 €  voor een duurtijd van 60 maanden (maandelijks betalingstermijn en aantal betalingen: 60). Aankoop nieuwe wagen of tweedehandswagen minder dan 2 jaar met storting van een voorschot van minimum 15% aan de garage. De maandlast (termijnbedrag) bedraagt 262,73 € voor een totaal terug te betalen bedrag van 15.763,80 € (hetzij 60 X 262,73€). Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag of de duurtijd van het krediet. Voor dit type leningen, is de minimale duurtijd 48 maanden en de maximale duurtijd 84 maanden voor een maximaal JKP van 2,79%.

Renovatie - en energiebesparende lening : Het jaarlijks kostenpercentage van 2,80% (jaarlijkse debetrente : 2,80%) voor een lening op afbetaling van 14.000 €  voor een duurtijd van 60 maanden (maandelijks betalingstermijn en aantal betalingen: 60). De maandlast (termijnbedrag) bedraagt 250,10 € voor een totaal terug te betalen bedrag van 15.006 (hetzij 60 X 250,10 €).  Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag of de duurtijd van het krediet. Voor dit type leningen, is de minimale duurtijd 36 maanden en de maximale duurtijd 120 maanden voor een maximaal JKP van 2,80%.

 

Hergroepering van kredieten : Het jaarlijks kostenpercentage van 9,45% (jaarlijkse debetrente : 9,45%) voor een lening op afbetaling van 25.000 €  voor een duurtijd van 84 maanden (maandelijks betalingstermijn en aantal betalingen: 84). De maandlast (termijnbedrag) bedraagt 403,03 € voor een totaal terug te betalen bedrag van 33.854,52 € (hetzij 84 X 403,03 €). Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag of de duurtijd van het krediet. Voor dit type leningen, is de minimale duurtijd 24 maanden en de maximale duurtijd 120 maanden voor een maximaal JKP van 12,49%.

Waarom kiezen voor Elantis-Direct?
 • Accessible

  Mijn online krediet

  Elantis-Direct heeft een zeer volledig kredietaanbod. Ik vind mijn krediet aan het beste tarief en bepaal zelf het bedrag en de duurtijd die ik wens.

 • Transparent

  Mijn verantwoordelijk krediet

  Elantis-Direct verbindt zich ertoe om samen met u te zoeken naar de beste oplossing in functie van uw budget. U heeft alle troeven in handen om de beste kredietoplossing te vinden/

 • Sur mesure

  Mijn vertrouwenspartner

  Elantis-Direct heeft meer dan 40 jaar ervaring in kredieten en heeft telkens een partnermakelaar in mijn regio. Ik krijg een antwoord op al mijn vragen en ontvang duidelijke uitleg.

Hoe verkrijg ik mijn online krediet ?
 1. 1

  Bereken je krediet online

  Ik bereken mijn krediet online en ken onmiddellijk het bedrag van mijn toekomstige maandlast.
 2. 2

  Online kredietaanvraag

  Ik vervolledig het aanvraagformulier en verzend mijn aanvraag.
 3. 3

  Beslissing per mail binnen de 24u

  Ik ontvang een beslissing via mail en wordt gecontacteerd door een medewerker van Elantis-Direct indien er bijkomende vragen zijn.
 4. 4

  Ondertekening van het contract in mijn eigen regio

  Zodra mijn aanvraag aanvaard is, wordt ik gecontacteerd door een partnermakelaar uit mijn eigen regio voor de ondertekening van het contract. Ik ontvang het geld binnen de 48u zodra mijn kredietdossier volledig in orde is.
Bekijk onze video

Mijn vertrouwenspartner voor mijn online krediet

Ik bereken mijn online krediet

Altijd een partnermakelaar in mijn regio
Carte courtier

Altijd een partnermakelaar in de nabijheid

Elantis-Direct heeft gekozen voor een vertrouwenspartner. Zodra uw dossier aanvaard is, wordt u gecontacteerd door een partnermakelaar uit uw eigen regio voor de ondertekening van het kredietcontact.

Jullie maken samen een afspraak op zijn kantoor, of op aanvraag bij uw thuis. Geen printer nodig, onze partnermakelaar bereidt alles voor en bezorgt u de nodige documenten !

Hij begeleidt u tijdens de ondertekening, geeft alle nodige uitleg en beantwoord al uw vragen.

Ik bereken mijn online krediet

Nieuws uit onze blog
 

Batibouw is het onmisbaar evenement voor wie met een baksteen in de maag geboren is !

Batibouw verzamelt bijna 1000 exposanten gespecialiseerd in inrichting, bouw en renovatie. Met een bezoek aan de beurs kan u de juiste keuze maken en eveneens genieten van de beste prijzen.
 

Het ideale moment om uw auto te financieren aan een gunstig tarief !

Tijdens het Autosalon is de concurrentie heel groot maar het tarief is zeker niet het enige criterium dat u voor ogen moet houden.
 

Is het niet tijd om energiezuinig te wonen ?

Zodra aankondiging van de eerste koudegolf, zien we elk jaar opnieuw dezelfde taferelen: iedereen spurt richting garage om zijn winterbanden te kopen en de prijzen van de stookolie stijgen ten gevolge van de talrijke bestellingen. Naast de klassieke en meestal dure oplossingen bestaan er nochtans vele andere mogelijkheden om het energieverbruik van uw woning te beperken en dit zonder veel geld uit te geven.